Kocioł smaków w Kazimierzu

8 września 2013 Dominika Maciejak udostępnij
customer experience

Ogólna ocena: 8/10

Plusy: Pyszne jedzenie – ciekawa kombinacja smaków. Połączenie  potraw kuchni bałkańskiej, staropolskiej, kresowej przypadło mi do gustu. W karcie odpowiednia liczba dań, która sprawia, że klient ma wybór, jednak z drugiej strony nie jest przytłoczony liczbą propozycji dań. Atrakcyjnie podane potrawy. Czysta restauracja z uwzględnieniem zadbanych toalet. Lokalizacja tuż przy promenadzie. Muzyka, która pasowała do charakteru restauracji.

Minusy: Obsługa. Kelnerka, która nas obsługiwała spieszyła się i była zniecierpliwiona, co nieco popsuło efekt jaki wywarła na nas ta knajpa.

Aranżacja restauracji: Wnętrze urządzone ze smakiem, zachowano jeden styl i tego się trzymano przy realizacji całej restauracji. Zadbano o szczegóły w postaci dekoracji, roślin, etc. Fajny taras widokowy, dużo miejsca na zewnątrz. 

Obsługa klienta: To chyba najsłabszy punkt tej wizyty. Tak, jak jedzenie się obroniło, to niestety z obsługą gorzej. Trudno było zobaczyć na twarzy kelnerki uśmiech i entuzjazm. Interakcje z klientami były wymuszone. Miało się wrażenie, że pracuje ona tam „za karę”. Mam nadzieję, że mieliśmy pecha i reszta ekipy kelnerskiej jest zaprzeczeniem pani, która nas obsługiwała. Zostawiony napiwek był de facto dla kucharza, który przygotował pyszne dania.

Podsumowanie: Trudno było w Kazimierzu znaleźć restaurację, która zaskoczy nas nowymi smakami. Kocioł smaków wypełnił te oczekiwania. Dodatkowo zaskoczył nas przystępnymi cenami (20-40 zł za danie). Te pieniądze nie będą stratą, bo jedzenie jest warte tej ceny. Polecam!
Adres: ul. Sadowa 23, 24-120 Kazimierz Dolny

Data wizyty: sobota, 24/08/2013

Branża: restauracyjna
Strona WWW: http://www.kociolsmakow.pl

Dominika Maciejak

Trenerka sprzedaży, obsługi klienta i customer experience, konsultant biznesowy.

Pomagam zwiększyć sprzedaż w sklepach stacjonarnych, internetowych i galeriach handlowych poprzez szkolenia z obsługi klienta, sprzedaży i kompetencji miękkich personelu.